Elkészítés: A tejet és a cukrot egy lábasban felforraljuk. Hozzáadjuk a vajat és a kakaóport, és sűrűre főzzük. Lehúzzuk a tűzről, beletesszük a darált diót (vagy a darált aszalt gyümölcsöket), és a morzsalékosra tört kekszet. Homogénre keverjük a masszát, és kicsit állni hagyjuk.
Egy vágódeszkára folpackot terítünk, és szépen rákanalazzuk a masszát. A fóliát szorosan összecsavarva szalámi-formára tekerjük a masszát, majd hűlni hagyjuk. Amikor eléri a szobahőmérsékletet, a hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.