Hozzávalók:
10 db Graham-keksz
3 ek zsírszegény tej (vaj helyett)
kb. 5 dl zsírszegény sajtkrém (zsíros helyett)
1/3 bögre méz (cukor helyett)
2 bögre görög joghurt (tejföl helyett)
2 db tojás
1 ek vaníliakivonat
2 ek kukoricaliszt
málna vagy bármilyen gyümölcs a tetejére
Elkészítés:
1. A kekszet összetörjük, meglocsoljuk a tejjel, és a tortaforma aljába nyomkodjuk. 170 fokon 15 perc alatt elősütjük.
2. A sajtkrémet kikeverjük a mézzel, a görög joghurttal, a tojással, a vaníliakivonattal és a kukoricaliszttel, majd a kekszes alapra simítjuk. 150 fokon 1 óra alatt készre sütjük, majd málnával vagy bármilyen gyümölccsel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.