A vanília, a csokoládé és a puncs a klasszikus ízvilág alapjai, mivel mindhárom íz hosszú ideje jelen van a cukrászatban, és így egyszerűen beépült már a közízlésbe.
A vanília finom, édeskés íze szinte minden kultúrában kedvelt. Története egészen az aztékok nyúlik vissza, világhódító útjára a gyarmatosítással indult. Mivel a vanília illata és íze kellemesen lágy, könnyen kombinálható más alapanyagokkal, ezért számos desszerthez és édességhez adták és adják hozzá.
A csokoládé különleges helyet foglal el az édességek világában. A kakaóbabból készült édességeket az ősi közép-amerikai kultúrák már több mint 3000 évvel ezelőtt ismerték. Ahogy a kakaó feldolgozása Európában fejlődött, a csokoládé íze egyre kifinomultabb lett, és mára nélkülözhetetlenné vált az édességek készítésénél.
A puncs eredetileg indiai ital volt, amelyet az európai gyarmatosítók fedeztek fel és terjesztettek el. Gyümölcsös, gyakran rumalapú ízvilágával az édes és fűszeres jegyeket vegyíti, ami rendkívül népszerűvé tette a fagylalt- és süteménykészítésben is. Az egyedi gyümölcsös-fűszeres íz, amely a rum és vanília illatával társul, különleges élményt nyújt.
És akkor íme a mi kedvenc klasszikusaink:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.