A legtöbben nem sokat tudunk a disznóvágásról és ritkán nyílik alkalmunk arra, hogy jóbarátok vagy kollégák közbenjárásával ilyen programokon vegyünk részt, a tél azonban nem múlhat el májas hurka, véres hurka és roppanós kolbász nélkül. Az alapanyagokat bármelyik hentesnél beszerezhetjük, receptjeink segítségével pedig majdnem valódi disznótoros lakomát varázsolhatunk az asztalra!
Hozzávalók (4 személyre):
Elkészítés:
Elkészítési idő: 25 perc
1 adag: 170 kcal
Hozzávalók (legalább 10 adag):
A főzővízbe:
Elkészítés:
Elkészítési idő: 230 perc+pihentetés
1 adag: 240 kcal
Hozzávalók (4 személyre):
Elkészítés:
Elkészítési idő: 30 perc
1 adag: 670 kcal
Hozzávalók (4 személyre):
zsiradék
50 dkg májas és véres hurka
25 dkg sütni való kolbász
A mártáshoz:
A nokedlihez:
Elkészítés:
Elkészítési idő: 75 perc
1 adag: 750 kcal
Előkészítés: 30 perc Főzés: 3 óra
1 adag: 260 kcal
Hozzávalók (4 személyre):
Elkészítés:
Elkészítési idő: 55 perc
1 adag: 660 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.