Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Puncstorta  recept
Puncstorta
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Gundel Takács Gábor az egyik legismertebb magyar éttermes, Gundel Károly dédunokája. Azt kérdeztük a műsorvezetőtől, hogy örökölt-e valamit a neves felmenőtől, illetve hogy ő maga szokott-e főzni, és mi a kedvenc étele.

Gundel Takács Gábort sokan sportkommentátorként, tévés műsorvezetőként ismerik, ám nemcsak ő maga, hanem a családja is ismert és híres, ugyanis az egyik legnevesebb éttermes, Gundel Károly leszármazottja.

Gundel Takács Gábor a neves étteremtulajdonos, Gundel Károly dédunokája /Fotó: Polyák Attila/Origo
Gundel Takács Gábor a neves étteremtulajdonos, Gundel Károly dédunokája /Fotó: Polyák Attila/Origo

Dédunokaként nagy becsben tartja a családi relikviákat, melyekből számos darab található a birtokában, sőt nem rest akár a neten is vásárolni gundeles emléktárgyakat.

Gundel Takács Gábort többek között arról is kérdezte a Mindmegette, hogy örökölt-e fogékonyságot a vendéglátás és a főzés iránt, illetve hogy mi a kedvenc fogása a Gundel étlapjáról. Gundi emellett azt is elárulta, mit csinálnak sokan rosszul a Gundel-palacsinta készítése során!

Borítókép: Polyák Attila/Origo

Ajánljuk még:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.