Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Mákos guba  recept
Mákos guba
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Gundel Takács Gábor az egyik legismertebb magyar éttermes, Gundel Károly dédunokája. Azt kérdeztük a műsorvezetőtől, hogy örökölt-e valamit a neves felmenőtől, illetve hogy ő maga szokott-e főzni, és mi a kedvenc étele.

Gundel Takács Gábort sokan sportkommentátorként, tévés műsorvezetőként ismerik, ám nemcsak ő maga, hanem a családja is ismert és híres, ugyanis az egyik legnevesebb éttermes, Gundel Károly leszármazottja.

Gundel Takács Gábor a neves étteremtulajdonos, Gundel Károly dédunokája /Fotó: Polyák Attila/Origo
Gundel Takács Gábor a neves étteremtulajdonos, Gundel Károly dédunokája /Fotó: Polyák Attila/Origo

Dédunokaként nagy becsben tartja a családi relikviákat, melyekből számos darab található a birtokában, sőt nem rest akár a neten is vásárolni gundeles emléktárgyakat.

Gundel Takács Gábort többek között arról is kérdezte a Mindmegette, hogy örökölt-e fogékonyságot a vendéglátás és a főzés iránt, illetve hogy mi a kedvenc fogása a Gundel étlapjáról. Gundi emellett azt is elárulta, mit csinálnak sokan rosszul a Gundel-palacsinta készítése során!

Borítókép: Polyák Attila/Origo

Ajánljuk még:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.