A díjakat - amiket minden évben a vendégek és a szakma szavazatai alapján ítélnek oda a legjobbaknak - Belfastban, egy elegáns gálavacsora alkalmával vehették át a Bükk mélyén meghúzódó éttermet vezetői, Albók Gyula és Szepesi Gábor.
„Minket az előétel felszolgálása közben szólítottak a színpadra, alig hittük el, amikor hallottuk az Avalon Ristorante nevet” – meséli Szepesi Gábor a Turizmus online-nak, aki azt is elárulta, hogy Rolls Royce-szal szállították a résztvevőket a díjátadás helyszínére, ahol vörös szőnyeg, elegáns fotófal és high-end menü fogadta a meghívottakat.
„Ez a díj kétéves munkánk megkoronázása” – mondja Albók Gyula, majd hozzáteszi, azt igazolja vissza a nemzetközi siker, hogy jó az a koncepció, amelyet csapatukkal közösen kialakítottak. Gratulálunk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.