Az avokádó a legkrémesebb gyümölcs. Tudtad, hogy Mexikó területén már sok ezer évvel ezelőtt is fogyasztották? Persze, ekkor még vadon termett, de az indián lakosság körében nagyon kedvelt volt. Nem véletlenül. Önmagában fogyasztva is nagyon finom, de talán a legtöbben avokádókrémet avagy guacamole-t készítenek belőle. Nos, a krémen felül számtalan módon fogyasztjuk: feltétként pizzára, tésztákhoz is nagyon jól illik, szendvicsek, saláták különleges alapanyaga. Nagyon értékes olajokat, vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaz. Érdemes az érett fajtákat választani.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.