A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben készre főzzük.
Egy robotgépben összezúzzuk az avokádót és a fokhagymát, majd hozzáadjuk a citrom levét, az olajat, ízlés szerint sót, borsot és friss petrezselymet. Addig keverjük a robotgéppel, amíg lágy, krémes masszát nem kapunk.
A tészta főzővízéből félreteszünk kb. 1/2 csészét, majd hozzáadjuk az avokádószószhoz, és a robotgépben még egyszer elkeverjük. A paradicsomokat félbevágjuk.
A tésztát összekeverjük a szósszal, hozzáadjuk a paradicsomokat, és egy kevés petrezselyemmel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.