Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Párolt lilakáposzta  recept
Párolt lilakáposzta
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Húsok, halak

Mire figyelj, ha csirkehússal sütsz vagy főzöl?

Vizsgáld meg alaposan a csirkét, mielőtt megveszed a boltban! Árulkodó lehet a hús színe és a csomagolás, ha kicsit is gyanús, semmiképp ne vedd meg! De az sem mindegy, hogyan és meddig tárolod.
RÁNTOTT CSIRKE - AHOGY MÉG NEM PRÓBÁLTAD! >>>
Friss hús

A friss csirke bőrének jellegzetesen sárgás színűnek, sérülésektől mentesnek kell lennie. Nem szabad továbbá, hogy bárhol is nedvedzen a hús. Legyen tömör, enyhén rózsaszínes árnyalatú. Fontos, hogy a csirkehúst mindig mossuk meg és töröljük szárazra, mielőtt felhasználjuk!

SZÁRNYASÉTELEK >>>
Fagyasztott hús

Ha fagyasztott változatot vásárolunk, feltétlenül győződjünk meg arról, hogy a csomagolás ép, és nincsenek rajta jégdarabok.

A friss csirkehús maximum három napig tárolható a hűtőszekrény leghidegebb részén. A darált húst jobb, ha azonnal felhasználjuk.

A már előkészített csirke közel fél évig tárolható a fagyasztóban.

HÚSOK, HALAK >>>
Felhasználás

- combot: panírozva és sütve
- egész mellet: grillezve, illetve barbecue-hoz
- csirkemellfilét: tepsiben sütve
- daráltan: hamburgerhúshoz, ragukhoz, töltelékekhez
- combfilét: töltelékekhez
- szárnyakat: ropogósra sütve

Receptek csirkehússal >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.