Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Gesztenyés bejgli recept
Gesztenyés bejgli
Mákos guba  recept
Mákos guba
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Vizsgáld meg alaposan a csirkét, mielőtt megveszed a boltban! Árulkodó lehet a hús színe és a csomagolás, ha kicsit is gyanús, semmiképp ne vedd meg! De az sem mindegy, hogyan és meddig tárolod.
RÁNTOTT CSIRKE - AHOGY MÉG NEM PRÓBÁLTAD! >>>
Friss hús

A friss csirke bőrének jellegzetesen sárgás színűnek, sérülésektől mentesnek kell lennie. Nem szabad továbbá, hogy bárhol is nedvedzen a hús. Legyen tömör, enyhén rózsaszínes árnyalatú. Fontos, hogy a csirkehúst mindig mossuk meg és töröljük szárazra, mielőtt felhasználjuk!

SZÁRNYASÉTELEK >>>
Fagyasztott hús

Ha fagyasztott változatot vásárolunk, feltétlenül győződjünk meg arról, hogy a csomagolás ép, és nincsenek rajta jégdarabok.

A friss csirkehús maximum három napig tárolható a hűtőszekrény leghidegebb részén. A darált húst jobb, ha azonnal felhasználjuk.

A már előkészített csirke közel fél évig tárolható a fagyasztóban.

HÚSOK, HALAK >>>
Felhasználás

- combot: panírozva és sütve
- egész mellet: grillezve, illetve barbecue-hoz
- csirkemellfilét: tepsiben sütve
- daráltan: hamburgerhúshoz, ragukhoz, töltelékekhez
- combfilét: töltelékekhez
- szárnyakat: ropogósra sütve

Receptek csirkehússal >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.