Mákos guba  recept
Mákos guba
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw) recept
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Holstein szelet recept
Holstein szelet
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Karácsony

7 ehető karácsonyfadísz, ami nemcsak szép, de finom is

karácsonyfadísz
A csillámló gömbök mellé mi magunk is készíthetünk egyedi karácsonyi díszeket, amiket ráadásul meg is ehetünk. Csupán néhány alapanyagra és egy kis kézügyességre lesz szükséged, hogy igazán „finom” legyen idén a karácsonyi dekor. Csak arra kell figyelni, nehogy elfogyjon az összes dísz még karácsony előtt!

Szaloncukor

Ezt a karácsonyi finomságot akár otthon is elkészítheted. A fára pedig simán felakaszthatod, ha a csomgolásán átfűzöl egy cérnát.

Mézeskalács

A mézeskalácsot cukormázzal, dekorgyöngyökkel, cukorkákkal kedvedre díszítheted, de a fán akár önmagában is szuperül fog mutatni.

Habkarika

Egy igazi retró desszert, ami már a nagymamáink fáját is díszítette. Mutatunk hozzá egy tuti receptet is!

Popcorn füzér

Csak kipattogtatod a kukoricákat, felfűzöd őket egy cérnára, és teheted is fel a fára a fényfüzér mellé!

Pillecukor füzér

Akárcsak a popcorn füzérnél, itt is csak csak annyi a feladat, hogy sorban felfűzöd őket egy cérnára. Nemcsak a forró csokidon, de a karácsonyfán is nagyon jól fog mutatni.

Szárított narancskarikák

Vékonyan felszeleteljük, majd 50-60 fokon, sütőpapírral bélelt tepsin és kicsit nyitott ajtóval pár óra alatt, vagy akár radiátorra téve pár nap alatt is kiszáríthatjuk.

Linzer

A linzer nemcsak finom, de egy cérnára felfűzve a karácsonyfán is nagyon jól tud mutatni - főleg, ha csillag vagy hópihe alakú kiszúrókat használsz.

10 EHETŐ KARÁCSONYI AJÁNDÉK, AMIT TE IS EL TUDSZ KÉSZÍTENI>>>

ILYET MÉG NEM LÁTTÁL! ITT A KARÁCSONYFA, AMIT BÁRMIKOR MEGEHETSZ>>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.