HETI MENÜ – 2012. AUGUSZTUS 27 - SZEPTEMBER 02.
Előétel: Karfiolleves
Főétel: Tepsis hús őszibarackkal
Desszert: Szőlő
Vegetáriánus ajánlat: Szilvásgombóc
Előétel: Pikáns korhelyleves
Főétel: Paprikás csirke galuskával
Desszert: Paprikás-sajtos teasütemény
Vegetáriánus ajánlat: Újburgonya paprikásan vegyes salátával
Előétel: Hideg almaleves
Főétel: Borjúszelet sóskamártással
Desszert: Fagyi
Vegetáriánus ajánlat: Dödöle sóskamártással
Előétel: Zöldségleves sajtgaluskával
Főétel: Zöldborsófőzelék Stefánia vagdalttal
Desszert: Fehérboros körtekompót
Vegetáriánus ajánlat: Zöldborsófőzelék tükörtojással
Előétel: Burgonyakrémleves
Főétel: Csípős kolbászos pizza
Desszert: Parfé
Vegetáriánus ajánlat: Édesköményes-zelleres vékony pizza
Szombat
Reggeli: Főtt császárszalonna friss kenyérrel, lilahagymával, koktélparadicsommal, citromos teával
Előétel: Fetás görögdinnyesaláta
Főétel: Rakott krumpli sajttal gazdagítva, kovászos uborkával
Desszert: Őszibarack
Vacsora: Bundás melegszendvics egy kellemes fröccsel
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-tojásos rakott krumpli
Vasárnap
Reggeli: Körözött vágott zsemlén, paprikával, paradicsommal, gyümölcsteával
Előétel: Újházi tyúkhúsleves
Főétel: Aszalt szilvás húsos káposzta
Desszert: Citromtorta
Vacsora: Sajtos csirkemellsaláta
Vegetáriánus ajánlat: Bazsalikomos-parmezános tésztasaláta
HETI MENÜ – 2012 AUGUSZTUS 20-26.
Reggeli: Reggeli melegszendvics
Előétel: Hortobágyi húsos palacsinta
Főétel: Csirkemell jóasszony módra petrezselymes burgonyával, savanyú almapaprika
Desszert: Somlói galuska
Vacsora: Füstöltsajtos tésztasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Gombás felfújt
Előétel: Minestrone zöldségleves sajttal
Főétel: Bolognai lasagne
Desszert: Fagyi
Vegetáriánus ajánlat: Vega lasagne
Előétel: Hideg meggyleves
Főétel: Paprikás krumplitál kolbásszal, kovászos uborka
Desszert: Főtt kukorica
Vegetáriánus ajánlat: Paprikás krumpli tejföllel
Előétel: Csurgatott tojásleves
Főétel: Sajtos pulykamell paprikás kelbimbóval
Desszert: Szilva
Vegetáriánus ajánlat: Csőben sült sajtos kelbimbó
Előétel: Fejtett bableves
Főétel: Túrós csusza tepertővel
Desszert: Őszibarack
Vegetáriánus ajánlat: Túrós tészta gazdagon
Reggeli: Lágytojás, rozsos zsemle, tea
Előétel: Gulyásleves Nani módján
Főétel: Krumplis lángos pofonegyszerűen
Desszert: Mascarponés dinnyekehely
Vacsora: Szalámis tál
Vegetáriánus ajánlat: Hamis gulyás, hús nélkül, káposztás lángos
Reggeli: Friss zsemle vajjal, eperlekvárral, kakaóval
Előétel: Tejfölös karalábéleves
Főétel: Körmös-csülkös pacal, csípős ecetes paprikával vagy csemege uborkával
Desszert: Almás pite
Vacsora: Anya féle uzsonnakrém
Vegetáriánus ajánlat: Gombapörkölt galuskával, savanyúság
HETI MENÜ – 2012 AUGUSZTUS 13 - 19.
Előétel: Kukorica-krémleves
Főétel: Tejszínes-gombás csirkefalatok
Desszert: Görögdinnye
Vegetáriánus ajánlat: Bazsalikomos-sajtos cukkini
Előétel: Fejtett bableves csipetkével
Főétel: Húsos babpörkölt
Desszert: Citromhabos piskóta (babmentes) :)
Vegetáriánus ajánlat: Babpuding tormamártással
Előétel: Gombás-tárkonyos spárgaleves
Főétel: Tejfölös paprikás krumpli nokedlivel
Desszert: Őszibarack
Vegetáriánus ajánlat: Paprikás krumpli tejföllel
Előétel: Lebbencsleves
Főétel: Kelkáposztafőzelék bélszínrolóval
Desszert: Baracklekváros fánk
Vegetáriánus ajánlat: Vegetáriánus rakott kel
Előétel: Fehérboros zellerkrémleves füstölt sajttal
Főétel: Kapros-juhtúrós sztrapacska
Desszert: Főtt kukorica
Vegetáriánus ajánlat: Káposztás sztrapacska
Reggeli: Mini szendvics
Előétel: Szilvaleves
Főétel: Marhapörkölt tarhonyával, kovászos uborka
Desszert: Sárgadinnye
Vacsora: Svédgomba
Vegetáriánus ajánlat: Angol sörös melegszendvics
Reggeli: Kaszinótojás, franciasaláta friss péksüteménnyel
Előétel: Gazdag húsleves
Főétel: Bécsi szelet vegyes körettel, káposztasaláta
Desszert: Barackos joghurttorta
Vacsora: Burgonyás zöldség bolognai módra
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt párolt rizzsel, tartármártás
HETI MENÜ – 2012 AUGUSZTUS 06 - 12.
Előétel: Tárkonyos tojásleves
Főétel: Borsópaprikás galuskával
Desszert: Fagylalt
Vegetáriánus ajánlat: Tojásos nokedli fejes salátával
Előétel: Hideg őszibarackleves kávéhabbal
Főétel: Sasadi szelet tejszínes burgonyapürével
Desszert: Barackos kocka
Vegetáriánus ajánlat: Barackos gombóc
Előétel: Curry-s pulykaleves
Főétel: Almás-virslis egytál rukkolával és gyöngyhagymával
Desszert: Szilva
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos rántott karfiol
Előétel: Lencseleves
Főétel: Citromos csirke rizibizivel
Desszert: Almás pite
Vegetáriánus ajánlat: Mozzarellával töltött rizsgombóc bazsalikomos paradicsomszósszal
Előétel: Májgombócleves
Főétel: Rakott kel gerslivel
Desszert: Sárgadinnye
Vegetáriánus ajánlat: Rakott kel hagymás babbal
Reggeli: Almás melegszendvics
Előétel: Karfiolleves sherryvel és sült karfiolrózsákkal
Főétel: Dorozsmai molnárponty
Desszert: Csokimázas rakott palacsinta
Vacsora: Bajor saláta, persze habzó sörrel leöblítve
Vegetáriánus ajánlat: Vega töltött cékla
Reggeli: Lengyel tojás (zsidótojás) friss kenyérrel
Előétel: Tárkonyos-citromos csirkeleves
Főétel: Tejfölös-zöldséges őzragu zsemlegombóccal
Desszert: Szedres-rumos pohárkrém
Vacsora: Kacsamájpástétom karamellizált dióval, császárzsemlét, félszáraz rozébort javaslok mellé
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsomos zöldségek tofuval
HETI MENÜ – 2012. JÚLIUS 30 - AUGUSZTUS 05.
Előétel: Kukoricakrémleves
Főétel: Bácskai rizseshús kovászos uborkával
Desszert: Dinnyesaláta
Vegetáriánus ajánlat: Rókagombás rizottó zöldborsóval
Előétel: Gulyásleves
Főétel: Töltött paprika
Desszert: Dobos torta
Vegetáriánus ajánlat: Padlizsánkrémmel töltött paprika
Előétel: Zöldborsóleves csirkemájjal
Főétel: Gombapaprikás szalonnával, én galuskával tálalom
Desszert: Puncsos mignon
Vegetáriánus ajánlat: Gombapörkölt
Előétel: Mazsolás-boros almaleves forró napokra
Főétel: Zöldbabfőzelék fasírttal
Desszert: Vegyes fagylalt
Vegetáriánus ajánlat: Zöldbabfőzelék gombafasírttal
Előétel: Burgonyaleves virslivel
Főétel: Fekete kagyló fehérboros spagettivel
Desszert: Őszibarack
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos makaróni
Reggeli: Hamis körözött, jeges tea
Előétel: Citromos zellerkrémleves
Főétel: Paprikás csirkével rakott palacsinta
Desszert: Albán krémes
Vacsora: Berni virsli, vágott zsemlével, paradicsomsaláta, pohár sör
Vegetáriánus ajánlat: Diós zellerkrém pirítóssal, friss salátával tálalva
Reggeli: Vajas, mézes kalács, kakaóval
Előétel: Hideg gyümölcsleves
Főétel: Fazekas nyúl
Desszert: Görögdinnye
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.