Heti menü – 2013. május 27 - június 02.
Előétel: Spárgaleves
Főétel: Erdélyi tokány juhtúros puliszkával
Desszert: Kekszes-tejfölös süti gyümölcsösen
Vegetáriánus ajánlat: Bundás hagymakarikák édes-csípős mártogatóssal
Előétel: Csurgatott tojásleves
Főétel: Vörösboros zúzapörkölt galuskával, kovászos uborkával
Desszert: Epres-túrós-mascarponés süti
Vegetáriánus ajánlat: Krumplistészta kovászos uborkával
Előétel: Tejszínes-sajtos zöldségkrémleves
Főétel: Citromos csirkemellfalatok rizibizivel
Desszert: Friss eper
Vegetáriánus ajánlat: Fehér-zöld spárgasaláta mézes-mustáros öntettel
Előétel: Csirkeleves kínai kellel
Főétel: Stroganoff húscsíkok hasábburgonyával
Desszert: Eperhab
Vegetáriánus ajánlat: Rakott karalábé zöldségekkel és szójával
Előétel: Salátaleves
Főétel: Háromsajtos-sonkás lasagne
Desszert: Szírnyiki
Vegetáriánus ajánlat: Vegetáriánus lasagne
Reggeli: Csirkemájas rántotta friss kenyérrel, gyümölcslével
Előétel: Gulyásleves
Főétel: Krumplis lángos
Desszert: Málnás-mascarponés piskótakorong
Vacsora: Virslis tekert kifli, pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Spárgás gerslisaláta
Reggeli: Házi körözött rozskenyérrel, teával
Előétel: Szegfűgombaleves
Főétel: Sült csülök fokhagymás sörrel locsolva, köményes újburgonyával és ecetes hagymasalátával
Desszert: Epres Charlotte
Vacsora: Heringsaláta zsemlével, félszáraz rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Kapros rántott tök tartármártással és zöldsalátával
Heti menü – 2013. május 20 - 26.
Reggeli: Melegszendvics
Előétel: Angol hagymaleves
Főétel: Szűzpecsenye balzsamecetes-gombás májraguval, petrezselymes újburgonyával
Desszert: Tavaszi citromfüves muffin
Vacsora: Libamájas kalács almás-bodzás öntettel
Vegetáriánus ajánlat: Gazdag tavaszi saláta omlettkockákkal
Előétel: Pappa al pomodoro (toszkán paradicsomleves)
Főétel: Makaróni gombával, tarjával és kolbásszal
Desszert: Toszkán gesztenyés palacsinta
Vegetáriánus ajánlat: Toszkán kenyérsaláta
Előétel: Fűszeres szalonnaleves
Főétel: Paradicsomos húsgombóc főtt burgonyával
Desszert: Almás pite pistucosan
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinis-paradicsomos köles
Előétel: Tejszínes kukorica-krémleves
Főétel: Májas csirkerolád rizibizivel
Desszert: Epres gyümölcskása
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos rizottó sörtésztában sült zsályalevelekkel
Előétel: Hideg kapros újburgonyaleves
Főétel: Hirtelensült tavaszi körettel
Desszert: Túrófánk kefirrel
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges táska salátával
Reggeli: Újhagymás kukoricatócsni citromos teával
Előétel: Bodzás tejleves
Főétel: Spárgás-sajtos rakott pulykamell zöldségkörettel
Desszert: Epres-túrós palacsinta eperszósszal
Vacsora: Sajtos körte, tokaji aszúval öblítve
Vegetáriánus ajánlat: Bolgár padlizsánsaláta
Reggeli: Foszlós kalács vajjal, kakaóval
Előétel: Csirkehúsleves cérnametélttel
Főétel: Harcsapaprikás bakonyi módon, kapros-juhtúrós galuskával
Desszert: Csokis torta
Vacsora: Húsos rétes, pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Olívás-zöldséges articsóka
Heti menü – 2013. május 13 - 19.
Előétel: Lebbencsleves gyúrt tésztával
Főétel: Csirkecomb curry mártásban párolt rizzsel
Desszert: Epres-vaníliás tiramisu
Vegetáriánus ajánlat: Zöldségözön
Előétel: Tarator (bolgár uborkaleves)
Főétel: Sült karaj bolgár módra, avagy kétnapos karaj
Desszert: Bánica (bolgár rétes)
Vegetáriánus ajánlat: Bolgár lencsefőzelék
Előétel: Babgulyás házi csipetkével, kíméletesen
Főétel: Sonkás pizza-papucs
Desszert: Vegyes fagylalt
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos zöldborsó-golyók
Előétel: Marokkói zöldségleves
Főétel: Babfőzelék füstölt hússal
Desszert: Házi isler
Vegetáriánus ajánlat: Babfőzelék sült hagymával
Előétel: Spárgaleves
Főétel: Részeges rakott káposzta almával bolondítva
Desszert: Epres tejberizs-kehely
Vegetáriánus ajánlat: Olívás spagetti
Reggeli: Hagymás virslisaláta
Előétel: Almás csirkeaprólék leves
Főétel: Zöldséges-mandulás hústekercsek, sült krumplival és bazsalikomos-póréhagymás-mozzarellás paradicsomsalátával
Desszert: Rácsos szilvás lepény
Vacsora: Bundázott füstölt sonka friss salátával
Vegetáriánus ajánlat: Töltött-rántott sajt paradicsomsalátával
Reggeli: Mazsolás kalács kakaóval
Előétel: Póréhagymás zellerkrémleves reszelt sajttal
Főétel: Körmös-csülkös pacal
Desszert: Csokimázas rakott palacsinta
Vacsora: Snidlinges tojáskrém sajtos kiflivel
Vegetáriánus ajánlat: Kakukkfüves gombapaprikás házi metélttel
Heti menü – 2013. május 06 - 12.
Előétel: Tavaszi lencseleves görögösen
Főétel: Velencei rántott máj, burgonyasaláta
Desszert: Gyors almatorta
Vegetáriánus ajánlat: Céklás-almás-magos tészta
Előétel: Hagymás tojás (Ájer lájber ciberesz)
Főétel: Sólet füstölt lúdmellel
Desszert: Flódni
Vegetáriánus ajánlat: Vegetáriánus sólet kuktában
Előétel: Habos gyümölcsleves
Főétel: Göngyölt pulykamell, petrezselymes újburgonya
Desszert: Kókuszgolyócskák
Vegetáriánus ajánlat: Burgonyás ravioli
Előétel: Fűszeres húsgombócleves
Főétel: Alföldi batyu gombás rizzsel, zöldsalátával
Desszert: Bögrés gyümölcsrizs
Vegetáriánus ajánlat: Sült gomolya csicseriborsó-salátával
Előétel: Mandulás spenótleves
Főétel: Húsos derelye
Desszert: Gyors bögrés süti
Vegetáriánus ajánlat: Szilvalekváros derelye (barátfüle)
Reggeli: Fesztivál saláta
Előétel: Legényfogó leves gombával
Főétel: Csirkemellcsíkok mézes-szezámmagos bundában
Desszert: Epres sajttorta
Vacsora: Majonézes brokkoli-tojássaláta pirított kenyérkockákkal
Vegetáriánus ajánlat: Medvehagymás töltött tojás
Reggeli: Tökmagvas körözött
Előétel: Tejszínes medvehagyma krémleves
Főétel: Sörös-zöldséges tarja tarhonyával
Desszert: Fekete-erdő kocka
Vacsora: Csabai karajos hidegtál
Vegetáriánus ajánlat: Rántott mozzarellagolyók diós bundában
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.