15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Puncstorta  recept
Puncstorta
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Párolt lilakáposzta  recept
Párolt lilakáposzta
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Hétről hétre, napról napra ötleteket és tippeket kaphattok, mi legyen az ebéd vagy a vacsora.

HETI MENÜ – 2013. SZEPTEMBER 23-29.
Előétel: Frankfurti leves pirított virslivel
Főétel: Citromos csirkeszárny friss salátával
Desszert: Őszibarack
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos makaróni, sok tejföllel meglocsolva

Előétel: Mexikói sajtkrémleves
Főétel: Bárányszegy mexikói módon
Desszert: Mexikói csokis-fahéjas süti
Vegetáriánus ajánlat: Mexikói zöldséges tál sült krumplival

Előétel: Bakonyi betyárleves
Főétel: Lecsó bogyiszlói paprikával
Desszert: Mézes sült sütőtök
Vegetáriánus ajánlat: Tojásos-padlizsános lecsó

Előétel: Karalábélevél-leves sonkával
Főétel: Sajttal töltött virsli bundában tárkonyos burgonyafőzelékkel
Desszert: Vegyes fagylalt
Vegetáriánus ajánlat: Magyaros burgonyafőzelék

Előétel: Kukorica-krémleves
Főétel: Csirke raviolival és kínai kellel
Desszert: Rizsfelfújt aszalt gyümölcsökkel
Vegetáriánus ajánlat: Burgonyás ravioli

Reggeli: Virsli tésztában sütve
Előétel: Ciprusi gyümölcsleves
Főétel: Pásztortarhonya felturbózva paradicsomsalátával
Desszert: Csokis szőlőbonbon
Vacsora: Csekonics saláta
Vegetáriánus ajánlat: Rántott gombafejek töltve hasábburgonyával, paradicsomsalátával

Reggeli: Almás-sajtos szendvics
Előétel: Marhahúsleves velős csonttal
Főétel: Almával sült marhahátszín
Desszert: Gundel palacsinta
Vacsora: Húsos táska
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos palacsinta

HETI MENÜ – 2011. SZEPTEMBER 16 - 22.
Előétel: Kukoricás májgaluskaleves
Főétel: Karfiolrizottó
Desszert: Egyszerű almáspite
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos kelkáposztatekercs

Előétel: Vörösboros hagymaleves
Főétel: Kacsa vörösboros mártással
Desszert: Csokoládés hullám vörösboros áfonyalekvárral
Vegetáriánus ajánlat: Gombapaprikás vörösboros muffinnal

Előétel: Céklás zöldségleves házi nokedlivel
Főétel: Tejfölös zöldbabfőzelék sült kolbásszal
Desszert: Cukormentes gyümölcsös tejberizs
Vegetáriánus ajánlat: Tejfölös zöldbabfőzelék tükörtojással

Előétel: Rokfortos-fokhagymás krémleves
Főétel: Márványsajtos csirke fügével és datolyával
Desszert: Madártej
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinis-paradicsomos penne

Előétel: Tojásleves
Főétel: Hétvezér rizses hús
Desszert: Főtt kukorica
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsomos-bazsalikomos rizottó

Reggeli: Kakaós csiga pohár tejjel
Előétel: Gyors ananászkrémleves
Főétel: Fűszeres báránysült almával
Desszert: Borban futtatott szőlőszemek pirított dióbéllel, vaníliafagylalttal
Vacsora: Vörös bazsalikomos sajtkrémmel töltött paradicsom
Vegetáriánus ajánlat: Lilahagymás-majonézes krumplisaláta

Reggeli: Szendvics gyümölcslével
Előétel: Szegfűgombaleves
Főétel: Töltött dagadó burgonyapürével, idénysalátával
Desszert: Vegyes rétes
Vacsora: Hamis velő (padlizsánból) pirítóssal
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajtgolyók tartárral és rizibizivel

HETI MENÜ – 2011. SZEPTEMBER 09-15.
Előétel: Fehérboros zellerkrémleves füstölt sajttal
Főétel: Citromos csirkemell egyszerűen
Desszert: Angol almakompót
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges rakott krumpli

Előétel: Rántott leves pirított kenyérkockával
Főétel: Zöldborsófőzelék rántott párizsival
Desszert: Tejbegríz - menza módra
Vegetáriánus ajánlat: Rántott tökhasábok hasábburgonyával

Előétel: Nyári cukkinisaláta
Főétel: Gombás-paradicsomos sertésmáj friss kenyérrel
Desszert: Almás pite
Vegetáriánus ajánlat: Nyáresti zöldségtekercs

Előétel: Tárkonyos csirkeleves
Főétel: Grillezett burgonya sonkával és gombával
Desszert: Őszibarack
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos rántott patisszon

Előétel: Francia hagymaleves
Főétel: Sült tészta hússal és zöldséggel
Desszert: Áfonyás gyümölcstorta
Vegetáriánus ajánlat: Bakonyi spagetti vegetáriánusoknak

Reggeli: Padlizsánkrém pirítóssal
Előétel: Húsleves
Főétel: Töltött káposzta gerslivel
Desszert: Szőlősgazda palacsintája
Vacsora: Fokhagymás-chilis garnéla tojásos rizzsel
Vegetáriánus ajánlat: Színes fejtettbab saláta

Reggeli: Rozmaringos szardíniakrém pirítóssal, citromkarikákkal, teával
Előétel: Vaníliás dinnyekrémleves
Főétel: Fűszeres marhaszelet
Desszert: Karamellkrém úszó szigettel
Vacsora: Majonézes töltike
Vegetáriánus ajánlat: Pörkölt tarkababból


HETI MENÜ – 2011. SZEPTEMBER 02-08.
Előétel: Zellerkrémleves fokhagymás pirítóssal
Főétel: Marshall máj hasábburgonyával, kovászos uborka
Desszert: Fánk pillanatok alatt
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinis-padlizsános tészta kecskesajttal

Előétel: Kacsamellsaláta
Főétel: Halfilé citromos dinnyemártással
Desszert: Jeges dinnyekehely
Vegetáriánus ajánlat: Mozzarellás dinnyesaláta bazsalikommal

Előétel: Citromleves kaláccsal
Főétel: Sütőben sült rántott hús tetszés szerinti salátával
Desszert: Gyümölcsfagylalt
Vegetáriánus ajánlat: Gyömbéres tepsis burgonya

Előétel: Tejszínes szilvaleves
Főétel: Karalábéval párolt csirkemellfalatok párolt rizzsel
Desszert: Sárgarépás-gyümölcsös turmix
Vegetáriánus ajánlat: Körtés-kéksajtos-diós rizottó

Előétel: Zöldbableves
Főétel: Bolognai spagetti egyszerűen
Desszert: Könnyed szilvás pite
Vegetáriánus ajánlat: Krumplistészta (grenadírmars)

Reggeli: Babpástétom pirítóssal
Előétel: Borhableves gorgonzolás rozskrutonnal
Főétel: Klasszikus sertéspörkölt galuskával, uborkasaláta
Desszert: Cseh krémes
Vacsora: Caesar-saláta szárnyasmájjal
Vegetáriánus ajánlat: Tejszínes gombapörkölt nokedlival

Reggeli: Főtt virsli mustárral vagy ecetes tormával
Előétel: Gombaleves sajtgaluskával
Főétel: Fűszeres vaddisznókaraj aszaltszilvamártással
Desszert: Barackos-szedres túrótorta
Vacsora: Benedeki pandúr
Vegetáriánus ajánlat: Sajttal töltött bundás zeller rizibizivel

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.