Kozáksapka recept
Kozáksapka
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Mákos guba  recept
Mákos guba
Gesztenyés bejgli recept
Gesztenyés bejgli
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw) recept
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Vannak olyan apró trükkök, melyek birtokában a legkétbalkezesebbekből is házitündér válhat! Ezekből a finomságokból mutatunk most ötöt, nem árt őket megjegyezni.
Ha eldugult a lefolyó

Az eldugult lefolyóba önts 1 pohárnyi sütőport és ugyanennyi ecetet. Az elegy elkezd majd habzani, és gyorsan, kb. 15 perc alatt feloldja a letapadt maradékot, a zsírt és a koszt.

Az odakozmált hagyma

Az odaégetett hagymát semmi esetre se használd fel az ételhez, például a fasírthoz vagy a pörkölthöz, mert keserű ízével az egész fogást elronthatja. Egyébként meg is előzheted a „malőrt” azzal, ha az olajba szórt hagymát közepes lángon és állandó
kevergetés mellett dinszteled meg.

kukorica köretként

Egy cső kukoricát vágj kb. kétujjnyi vastag szeletekre, majd pirítsd puhára és aranybarnára. Tálaláskor mindegyik darabra tegyél némi fűszervajat is, így remek köretet gyárthatsz a sült hús vagy a halszeletek mellé.

Ha felcsap a forró olaj

Nem fog kicsapni a serpenyőből a felhevített zsiradék, ha egy pici sót vagy lisztet is szórsz az edénybe!

Kávé a vendégeknek

A kávé mellé kínált tejet szervírozás előtt nemcsak illő, de célszerű is felmelegíteni, hiszen így nem fogja lehűteni a gőzölgő feketét.

ÍGY VÁGD, FARAGD, SZELETELD - 5 SZENZÁCIÓS GASZTROTRÜKK ALMÁVAL!
CSUKLÁSRA CUKROT, EKCÉMÁRA ZABKÁSÁT - 5 SZUPER TRÜKK, AMIRŐL TUDNOD KELL!
SZUPER TIPPEK A FIÓKBAN KALLÓDÓ CSOKI FELHASZNÁLÁSÁRA
3+1 HASZNOS KONYHAI PRAKTIKA, AMIT JÓ TUDNI

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.