Az eldugult lefolyóba önts 1 pohárnyi sütőport és ugyanennyi ecetet. Az elegy elkezd majd habzani, és gyorsan, kb. 15 perc alatt feloldja a letapadt maradékot, a zsírt és a koszt.
Az odaégetett hagymát semmi esetre se használd fel az ételhez, például a fasírthoz vagy a pörkölthöz, mert keserű ízével az egész fogást elronthatja. Egyébként meg is előzheted a „malőrt” azzal, ha az olajba szórt hagymát közepes lángon és állandó
kevergetés mellett dinszteled meg.
Egy cső kukoricát vágj kb. kétujjnyi vastag szeletekre, majd pirítsd puhára és aranybarnára. Tálaláskor mindegyik darabra tegyél némi fűszervajat is, így remek köretet gyárthatsz a sült hús vagy a halszeletek mellé.
Nem fog kicsapni a serpenyőből a felhevített zsiradék, ha egy pici sót vagy lisztet is szórsz az edénybe!
A kávé mellé kínált tejet szervírozás előtt nemcsak illő, de célszerű is felmelegíteni, hiszen így nem fogja lehűteni a gőzölgő feketét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.