Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Mákos guba  recept
Mákos guba
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Vannak olyan apró trükkök, melyek birtokában a legkétbalkezesebbekből is házitündér válhat! Ezekből a finomságokból mutatunk most ötöt, nem árt őket megjegyezni.
Ha eldugult a lefolyó

Az eldugult lefolyóba önts 1 pohárnyi sütőport és ugyanennyi ecetet. Az elegy elkezd majd habzani, és gyorsan, kb. 15 perc alatt feloldja a letapadt maradékot, a zsírt és a koszt.

Az odakozmált hagyma

Az odaégetett hagymát semmi esetre se használd fel az ételhez, például a fasírthoz vagy a pörkölthöz, mert keserű ízével az egész fogást elronthatja. Egyébként meg is előzheted a „malőrt” azzal, ha az olajba szórt hagymát közepes lángon és állandó
kevergetés mellett dinszteled meg.

kukorica köretként

Egy cső kukoricát vágj kb. kétujjnyi vastag szeletekre, majd pirítsd puhára és aranybarnára. Tálaláskor mindegyik darabra tegyél némi fűszervajat is, így remek köretet gyárthatsz a sült hús vagy a halszeletek mellé.

Ha felcsap a forró olaj

Nem fog kicsapni a serpenyőből a felhevített zsiradék, ha egy pici sót vagy lisztet is szórsz az edénybe!

Kávé a vendégeknek

A kávé mellé kínált tejet szervírozás előtt nemcsak illő, de célszerű is felmelegíteni, hiszen így nem fogja lehűteni a gőzölgő feketét.

ÍGY VÁGD, FARAGD, SZELETELD - 5 SZENZÁCIÓS GASZTROTRÜKK ALMÁVAL!
CSUKLÁSRA CUKROT, EKCÉMÁRA ZABKÁSÁT - 5 SZUPER TRÜKK, AMIRŐL TUDNOD KELL!
SZUPER TIPPEK A FIÓKBAN KALLÓDÓ CSOKI FELHASZNÁLÁSÁRA
3+1 HASZNOS KONYHAI PRAKTIKA, AMIT JÓ TUDNI

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.