Tegyél egy tálba rukkolát, madársalátát és tonhalkonzervet. Keverd össze, sózd és borsozd meg, majd locsold meg egy kis olívaolajjal és citromlével. Aki még tartalmasabb salátára vágyik, tegyen hozzá főtt tojást is.
2. Tedd vele egészségesebbé a nachost!
A nachos nem egy egészséges snack, egy kis hallal, jalapeno paprikával és avokádóval a tetején azonban máris javított a helyzetén!
3. Süsd fasírtba!
Szuperfinom lesz a fasírt, ha a darált hús és az áztatott zsemle mellett egy halkonzervet is hozzákeversz, és úgy sütöd ki.
4. Tedd a levesbe!
Nekünk, magyaroknak általában csak a halászlé ugrik be, ha a halas leves a téma, holott ennél jóval bővebb a repertoár! Tehetjük hideg kukoricakrémlevesbe, készíthetünk zöldséges-tejszínes és pikáns halgombóclevest.
5. Töltsd meg vele a paprikát!
A töltelék legyen halkonzerv, hagyma és paradicsom keveréke, a tetejét pedig szórd meg light sajttal. Süsd meg, és voilá, kész a mennyei, diétás vacsora.
6. Töltsd meg vele a krumplit!
Ez a változat már kevésbé diétás, mint a paprika, viszont tejföllel, zöldfűszerekkel és sajttal megszórva maga a tökély!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.