Mákos guba  recept
Mákos guba
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Minestrone recept
Minestrone
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
A hal (konzerv vagy sem) tele van vitaminokkal, omega 3 zsírsavakban gazdag, és még a fogyásban is segít. A konzerv ráadásul olcsó és villámgyorsan készíthető belőle ehető étel, így arra biztatunk mindenkit, tartson a spájzban néhány dobozzal. Felhasználási tippjeinket megfogadva változatos fogásokat készíthettek belőle!

1. Turbózd fel vele a salátádat!
 

Tegyél egy tálba rukkolát, madársalátát és tonhalkonzervet. Keverd össze, sózd és borsozd meg, majd locsold meg egy kis olívaolajjal és citromlével. Aki még tartalmasabb salátára vágyik, tegyen hozzá főtt tojást is.

2. Tedd vele egészségesebbé a nachost!

A nachos nem egy egészséges snack, egy kis hallal, jalapeno paprikával és avokádóval a tetején azonban máris javított a helyzetén!

3. Süsd fasírtba!

Szuperfinom lesz a fasírt, ha a darált hús és az áztatott zsemle mellett egy halkonzervet is hozzákeversz, és úgy sütöd ki.

4. Tedd a levesbe!

Nekünk, magyaroknak általában csak a halászlé ugrik be, ha a halas leves a téma, holott ennél jóval bővebb a repertoár! Tehetjük hideg kukoricakrémlevesbe, készíthetünk zöldséges-tejszínes és pikáns halgombóclevest.

5. Töltsd meg vele a paprikát!

A töltelék legyen halkonzerv, hagyma és paradicsom keveréke, a tetejét pedig szórd meg light sajttal. Süsd meg, és voilá, kész a mennyei, diétás vacsora.

6. Töltsd meg vele a krumplit!

Ez a változat már kevésbé diétás, mint a paprika, viszont tejföllel, zöldfűszerekkel és sajttal megszórva maga a tökély!

 

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.