Abban megegyezhetünk, hogy a palacsintával két baj van: az egyik, hogy ha nincs jó receptünk, az első 10 percben idegbajt kapunk a szakadozó, túl vastag, odakapó tésztától. A másik: nem lehet belőle eleget csinálni. Létezik megoldás mindkét problémára!
Ha a palacsintatésztát fele tejjel és fele szénsavas ásványvízzel vagy szódavízzel készítjük cukor nélkül, sokkal könnyebb állagú lesz, nem ragad le, és nem utolsósorban olcsóbb az előállítása is. Kétszer annyi szénsavas ásványvízzel vagy szódavízzel, tej nélkül pedig még könnyebb és vékonyabb tésztát kapunk, és így még több palacsinta süthető belőle.
Elkészítés:
Nyitókép: Shutterstock
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.