Elkészítés: A tojást a margarinnal, a mézzel, a tejjel és 15 dkg cukorral tálban vízgőz fölött, állandóan keverve felmelegítjük. Majd hozzáöntjük a sütőporral elkevert lisztet, és gyorsan összegyúrjuk.
A tésztát 4 részre osztjuk, azután lisztezett deszkán kinyújtjuk. A lapokat külön-külön kisütjük.
A töltelékhez a lisztet kevés tejjel kikeverjük, a maradék tejjel felöntjük, a cukrot és a diót is hozzáadjuk, majd sűrűre főzzük. A kangyosra hűlt krémet a vaníliás cukorral és a margarinnal alaposan kikeverjük.
A lapokat a baracklekvárral és a diós krémmel rtegesen megkenjük, végül egy lappal fedjük. A tetejére a tortabevonót megolvasztjuk, és elkenjük rajta.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.