Elkészítés: A 6 tojás fehérjét 20 dkg porcukorral felverjük. Beleteszünk 15 dkg darált diót, 1 evőkanál lisztet, és megsütjük.
A 6 tojás sárgáját 20 dkg porcukorral kikavarjuk. 7 dl tejben megfőzzük a 2 csomag vaníliás pudingot. Habosra keverjük a margarint. Ha kihűlt a puding, hozzákeverjük a cukros tojáskrémet és a habosra dolgozott margarint. A krémet kettévesszük, az egyik felébe 10 dkg olvasztott csokit keverünk.
Az elkészitett diós lapra rákenjük a sárga krémet, ezt szögletes háztartási keksszel kirakjuk szorosan, majd rákenjük a csokis krémet. A tetejére csokit reszelünk, vagy tortadarát szórunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.