Elkészítés: A tésztához a tojásfehérjéket kemény habbá verjük a cukorral. Beleszitáljuk a sütőporos lisztet. Közepes méretű tepsiben megsütjük. Én gázsütőben 2-3 fokon 20 perc alatt megsütöttem.
A krémhez a pudingot megfőzzük a tojások sárgájával (a kakaóport és az étcsokit még nem adjuk hozzá). Amikor langyos lesz, hozzáadjuk a vajat. Megfelezzük, az egyik felébe étcsokit keverünk, majd kihűtjük. A tésztára kenjük a vaníliás pudingot, ráfektetünk egymás mellé a tejben áztatott kekszet. Erre kenjük a csokis pudingot.
Tetejére a kemény habbá vert tejszín kerül, megszórjuk csokireszelékkel. Egy éjszakára hagyjuk a hűtőben, hogy a keksz megpuhuljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.