Elkészítés: A tyúkot a leveszöldséggel és a húslével (vagy vízzel) legalább 2 órán át főzzük.
Amikor a hús megpuhult, a tyúkot kicsontozzuk. A mellehúsát vékony csíkokra vágjuk, és félretesszük. A tyúk többi részét pépesítjük.
Vajas rántást készítünk, és a tejszín felével lazítjuk. A másik felét a 2 tojássárgájával elkeverjük, majd a fenti anyagokat egyesítjük. Fehérborral kicsit megbolondítjuk.
Levesbetétnek a mellehúsát adjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.