A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Egy 24×39-cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk.
A tésztát le is hűthetjük, hogy jobban kezelhető legyen. A tésztát kinyújtjuk vagy belenyomkodjuk az aljába (fél cm-es legyen a tészta magassága).
180 fokra bemelegítjük a sütőt. 20 perc alatt a mandulás linzer tésztánkat megsütjük.
Míg sül a tésztánk, vízgőz felett a tojásfehérjéket a cukorral nem túl kemény habbá verjük. Belereszeljük a csokoládét, és a diót hozzá keverjük.
Kivesszük a tésztát, a lekvárral lekenjük és a diós-csokis habot rásimítjuk.
A hőfokot 160 fokra mérsékeljük, úgy 30 perc alatt kiszárítjuk. Bevonhatjuk csokoládés mázzal vagy meghintjük porcukorral, ahogyan én tettem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.