Elkészítés: Az élesztőt egy kevés cukros, langyos tejben felfuttatjuk. A lisztet egy tálba átszitáljuk, majd hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt, a cukrokat, a sót, az olvasztott margarint, a tojások sárgáját, a tejet, és az egészet jól összegyúrjuk, hogy rugalmas tésztát kapjunk. Kelesztőtálba tesszük, és meleg helyen 1 óra alatt duplájára kelesztjük.
Lisztezett deszkán kinyújtjuk, a tésztából négyzeteket vágunk, és mindegyik közepre teszünk egy kis dzsemet, majd jól ráhajtogatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe virág alakban helyezzük el a buktákat.
Előmelegített sütőben 180 fokon 20 perc alatt világosbarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.