Elkészítés: A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a rumot, fahéjat és a szegfűszeget, a sütőporral elkevert lisztet és a reszelt csokoládét. A masszát jól kikeverjük, majd beledolgozzuk a darált diót és mandulát, valamint az apróra vágott mazsolát, fügét és narancshéjat. Sütőpapírral fedett sütőlemezre kis halmocskákat rakunk a masszából, egymástól 2 cm távolságra, majd közepesen meleg sütőbe toljuk, és kb. 10 perc alatt megsütjük.
Ízletes, finom teasütemény.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.