Előkészítés: Az almát meghámozzuk, megmossuk, negyedeljük, magházától megszabadítjuk, húsát vékony gerezdekre vágjuk.
Elkésztés: A vaníliarudat kettéhasítjuk, kikaparjuk belőle a pépet. Összekeverjük a cukorral, a borral, és lassan felforraljuk. Beletesszük az almagerezdeket, és lassú tűzön kb. 5 percig puhára pároljuk. Kiszedjük, lecsepegtetjük, és egy tálra rózsaszerűen elrendezzük a gerezdeket. A lében elkeverjük a zselatin, felforraljuk, és vékonyan megkenjük vele az almagerezdeket. A maradék zselét hagyjuk megdermedni. Amikor a zselé megdermedt, kiborítjuk, apró kockákra vágjuk, és rászórjuk az almára. Meglocsoljuk málnaöntettel, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.