Az almát lereszelem, meglocsolom citrommal,a reszelt alma levét kicsit kinyomkodtam, hozzákevertem a fahéjat, reszelt citromhéjat,sütőport, a sót, csak ezután adtam bele a lisztet, amennyit felvesz.(Nálam kb. 30 deka liszt kellet belé.), és a cukrot gondolomra, én nem szoktam sokat tenni – megkóstoltam (nem kell túl édes legyen, úgy is meghintjük amikor megsül).Kézzel nagyobb diónyi gombócokat formáztam a masszából, és szép aranybarnára sütöttem.A sütése forró kókuszzsírban úgy történt, mint a fánké. Papírtörlőre szedtem, leitattam a felesleges zsiradékot.Forrón kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.