A házi, tea alapú forró italunk megszületésének első lépése, a teafőzet megfelelő elkészítése.
A leforrázás pillanatában finoman mozgassuk meg a tea filtert néhányszor, majd hagyjuk állni 4-5 percig, majd az áztatás végén ismét mozgassuk meg a filtert, hogy az aromák felszabaduljanak.
A teafű eltávolítása után hozzáadjuk az összetevőket, majd finoman megkeverjük. Végül fahéjat szórunk a tetejére.
Italunk alkoholos változatainak az elkészítéséhez, adhatunk hozzá light rumot narancshéj dísszel, vagy gint szerecsendió dísszel.
Megjegyzés
A tea elkészítéséhez a legjobb teavíz a friss, alacsony ásványi anyag tartalmú ásványvíz; ami fontos, hogy mindenképpen friss hideg vizet használjunk, amit forrásig melegítünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.