A bodza-, orgona- és akácvirágot megtiszítjuk. A virágokat alaposan kirázzuk, levágjuk róluk a zöld szárakat. Az orgonát mindig kóstoljuk meg felhasználás előtt, mert gyakran keserű lehet.
A virágokat egy kancsóba tesszük, megszórjuk ízlés szerint cukorral vagy édesítőszerrel, hozzáadjuk az egy citrom kifacsart levét és felöntjük vízzel.
Behűtve, jégkockára öntve kínáljuk.
Nézd meg videón, hogyan készül a virágos limonádé!
Megjegyzés
Használhatjuk a bodza, menta, orgona, kakukkfű vagy zsálya virágát is. Szennyezett helyről azonban soha ne gyűjtsünk fogyasztásra szánt növényeket!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.