A bodza-, orgona- és akácvirágot megtiszítjuk. A virágokat alaposan kirázzuk, levágjuk róluk a zöld szárakat. Az orgonát mindig kóstoljuk meg felhasználás előtt, mert gyakran keserű lehet.
A friss epret feldaraboljuk.
A tejszínhez hozzáadjuk a porcukrot és félig kemény habbá verjük. Egy tálba rétegezzük sorban a tejszínhabot, az epret és közben megszórjuk a vadvirágokkal. A menta és a bodza különösen jól áll neki, de kakukkfűvel és bazsalikommal is érdemes kipróbálni!
Nézd meg videón, hogyan készül a vadvirágos-tejszínhabos eper!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.