Az epres muffin elkészítéséhez a puha vajat krémesre keverjük a porcukorral. Egyenként hozzáadjuk a tojásokat és a vaníliát, majd alaposan összedolgozzuk.
A lisztet keverő tálban átszitáljuk a sütőporral, majd a tejjel felváltva a tojásos masszához adagoljuk.
Az előzőleg megmosott, szárazra törölt és feldarabolt epret óvatosan a tésztába keverjük.
A 12 mélyedéses muffinformát papírkapszlival kibéleljük. Elosztjuk benne a muffintésztát, majd a 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk. Nagyjából 20 percig sütjük a süteményt, vagy amíg aranybarna lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.