Elkészítés: Megmossuk az almákat, kiszúrjuk a magházakat, 12 karikára vágjuk. A töltelék hozzávalóit összekeverjük.
A tésztához a tojást felverjük, hozzákeverjük a cukrot, az olajat és a joghurtot. Jó habosra keverjük. Összekeverjük a lisztet, a diót, a fahéjat, a sütőport és a szódabikarbónát, majd hozzákeverjük a tojásos masszához.
A muffinformát kikenjük, mindegyiket félig töltjük tésztamasszával, ráteszünk 1 kiskanál tölteléket, betakarjuk tésztával. Befedjük 1-1 almakarikával, majd megszórjuk fahéjas-diós cukorral.
A sütőben 20-25 percig sütjük.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.