Elkészítés: Megmossuk az almákat, kiszúrjuk a magházakat, 12 karikára vágjuk. A töltelék hozzávalóit összekeverjük.
A tésztához a tojást felverjük, hozzákeverjük a cukrot, az olajat és a joghurtot. Jó habosra keverjük. Összekeverjük a lisztet, a diót, a fahéjat, a sütőport és a szódabikarbónát, majd hozzákeverjük a tojásos masszához.
A muffinformát kikenjük, mindegyiket félig töltjük tésztamasszával, ráteszünk 1 kiskanál tölteléket, betakarjuk tésztával. Befedjük 1-1 almakarikával, majd megszórjuk fahéjas-diós cukorral.
A sütőben 20-25 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.