Elkészítés: A mazsolát tejbe áztatjuk, állni hagyjuk. A szobahőmérsékletű margarint habosra keverjük a kristálycukorral és a tojásokkal. A lisztben elkeverjük a szódabikarbónát, hozzáadjuk a kókuszreszeléket is, majd az egészet jól összedolgozzuk a margarinos masszával. Ezután beletesszük az apróra vágott banánt, a hámozott és reszelt almákat, majd hozzáöntjük a tejbe áztatott mazsolát (a tejjel együtt). Sütőpapírral bélelt vagy vajjal/margarinnal kikent tepsibe öntjük a tésztát, elsimítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 25-30 perc alatt aranybarnára sütjük. Tálaláskor a tetejét porcukorral megszórhatjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.