Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és 3 lapot sütünk
belőle.
Az almatöltelékhez az almát lereszeljük, és kevés margarinon megpároljuk, majd cukorral és fahéjjal ízesítjük.
A krémhez a puha margarint a cukorral jól kikeverjük és félretesszük. A tojást, a cukorral és a liszttel meg a vaníliás cukrokkal a tejben felfűzzük, folyamatos
kevergetés mellett. Kihűtjük, és a margarint cukorral is összekeverjük.
Az alsó lapra kenjük a krémet, rátesszük a második lapot, erre jön az az almatöltelék, befedjük a 3. lappal. A tetejét porcukorral hintjük meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.