Elkészítés: Túró + porcukor + vaníliás cukor + olaj => dagasztófejjel elkeverni => fokozatosan hozzáadni a tejet => fokozatosan hozzáadni a lisztet a sütőporral és a sóval elkeverve => egyneművé dolgozni, kézzel átgyúrni, kinyújtani.
Vaníliás pudingpor + keményítő + 6 evőkanál tej => elkeverni. A maradék tejet felforralni, a pudinghoz adni => + tojássárgája, cukor => elkeverni, hűlni hagyni, folpackkal közvetlenül a felületét betakarni.
Tejszín + tojásfehérje habja => a kissé kihűlt pudingba keverni, majd az egészet a tésztára kenni. A cikkekre vágott almát pikkelyszerűen a krémre rakni. 175-200 fokon 35 percig sütni. A még meleg lepényre: lekvár + 1 evőkanál víz + pálinka => hirtelen felfőzni, a lepényre kenni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.