Elkészítés: A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A muffinsütőt kivajazzuk.
Az almákat meghámozzuk, lereszeljük, a citrom levével leöntjük. Összekeverjük a lisztet, a mákot, a sütőport, a szódabikarbónát, a vaníliás cukrot és a fahéjat. Egy másik tálban felverjük a tojást, hozzákeverjük a cukrot, a joghurtot, az olajat, belevegyítjük a lisztes keveréket, majd az almát és a mazsolát is beleforgatjuk. A muffinsütőbe adagoljuk kanállal a tésztát, és kb. 25 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.