Elkészítés: A csokoládét gőzfürdőben felolvasztjuk, és összekeverjük 4 evőkanál tejszínnel. A maradék tejszínt a vaníliás cukorral és a fahéjjal kemény habbá verjük. Felét összekeverjük a mogyoróval. Az almákat megmossuk, négybe vágjuk, magházukat kiemeljük, húsukat a vékony gerezdekre vágjuk, megcsepegtetjük a citrom- vagy narancslével, és tányérra rendezzük. A kukoricapelyhet a tányér közepére szórjuk. A csokoládét, a sima tejszínhabot és a mogyorós tejszínhabot tálkákba szedjük. Ízlés szerint belemártjuk az almagerezdeket, majd belenyomjuk a kukoricapehelybe, és fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.