Elkészítés: A palacsintához megtisztítjuk az almát, durvára lereszeljük. A lisztből tejjel, tojással, pici vízzel, cukorral és csipetnyi sóval sűrű palacsintatésztát készítünk, amibe a végén belekeverjük a reszelt almát. Palacsintasütőben a szokásos módon palacsintákat sütünk, nem kell megijedni, ezek kicsit vastagabbak lesznek.
A töltelékhez megtisztítjuk, vékonyra szeleteljük az almát, majd a vajon megpároljuk. Amikor puha, lecsepegtetjük, majd a cukorral, fahéjjal együtt turmixoljuk.
A forró szederhez megolvasztjuk a cukrot, és rátesszük a szedret. Amint kicsit összeesett, levesszük.
Tálaláskor a palacsintákat megkenjük almapürével, feltekerjük, és tányérra tesszük. Köré kanalazzuk a forró szedret, a tetejére tejszínhabot teszünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.