Elkészítés: A 4 egész tojást beleütjük egy tálba, hozzászórjuk a porcukrot, és habverővel keményre felverjük. Hozzáadjuk a sütőporral vegyített lisztet, és összekeverjük. A tepsit kikenjük vajjal, finom zsemlemorzsával meghintjük, és vastagon kirakjuk vékony karikákra vágott, hámozott almával. Ráöntjük a piskótatészta felét. A tészta másik felébe belekeverjük az átszitált kakaót, és rákenjük a világos tésztára. Előmelegített sütőben lassan megsütjük.
A kihűlt tésztát kiborítjuk a tepsiből (így az alma kerül felülre). Felszeleteljük. A tetejét meghinthetjük porcukorral, esetleg fahéjas porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.