Elkészítés: Meghámozzuk, majd lereszeljük az almát. Hozzáadjuk a vaníliás cukrot és ízlés szerint fahéjat.
Egy nagy tálban összedolgozzuk a lisztet, a sütőport, a margarint, a tojást, a sót, a cukrot és a tejfölt. A tésztát két részre osztjuk 2/3-1/3 arányban.
Először a nagyobb részt nyújtjuk ki, és tesszük egy kikent, lisztezett tepsibe. A tésztát zsemlemorzsával meghintjük, és ráhalmozzuk az almatölteléket. Végül a maradék tésztánkat is kinyújtjuk, csíkokra vágjuk, az almára tesszük. A tésztát tojással lekenjük.
200 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt ropogósra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.