Elkészítés: A répákat megpucoljuk, sajtreszelőn nyersen lereszeljük. Teszünk hozzá vizet, hogy ellepje. Ételízesítővel és borssal főzzük 20 percig.
Közben a tartármártás alapanyagait összekeverjük. Meghámozzuk az almát, és a sajtreszelőn lereszeljük, majd a sajtot is, belekeverjük az almát és a sajtot a tejfeles alapba.
A répát leszűrjük, jól kinyomkodva belőle a vizet (én a tésztaszűrön szoktam és a fakanállal nyomkodom). Majd kihűtjük, ha kihűlt, a többihez keverjük és hűtőbe tesszük. 1 óra múlva fogyasztható.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.