Elkészítés: A répákat megpucoljuk, sajtreszelőn nyersen lereszeljük. Teszünk hozzá vizet, hogy ellepje. Ételízesítővel és borssal főzzük 20 percig.
Közben a tartármártás alapanyagait összekeverjük. Meghámozzuk az almát, és a sajtreszelőn lereszeljük, majd a sajtot is, belekeverjük az almát és a sajtot a tejfeles alapba.
A répát leszűrjük, jól kinyomkodva belőle a vizet (én a tésztaszűrön szoktam és a fakanállal nyomkodom). Majd kihűtjük, ha kihűlt, a többihez keverjük és hűtőbe tesszük. 1 óra múlva fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.