Elkészítés: A palacsinta hozzávalóit csomómentesre keverjük, majd vékony palacsintákat készítünk. Félretesszük, és elkészítjük a töltelékeket.
A meggyes töltelékhez a meggy levét a pudingporral és cukorral csomómentesre keverjük, majd tűz felett besűrítjük, végül beletesszük a magozott meggyet.
A túrós töltelékhez a túrót villával összetörjük, beletesszük a cukrokat, a tojást, a citrom reszelt héját, valamint a tejfölt, és jól összekeverjük.
Az almás töltelékhez az almákat meghámozzuk és lereszeljük.
Egy lábasban kevés vajat olvasztunk, majd beletesszük a reszelt almát, ízlés szerint cukrot, citromlevet, fahéjat, és megdinszteljük.
Minden ízzel 4-4 palacsintát töltünk meg, és feltekerjük.
Az első réteslapot vizezett konyharuhára tesszük, majd olvasztott vajjal megkenjük. Ugyanígy járjunk el a többi lapnál is! A réteslap felénk eső 1/3 részére helyezzük a palacsintákat, 2-2 különböző ízt egymás mellé, egyet pedig a tetejére, majd óvatosan, nem túl szorosan feltekerjük. Végeit benyomkodjuk, tetejét megkenjük olvasztott vajjal.
Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.