Elkészítés: Egy kerek lábost jól kikenünk jó vastagon margarinnal. A lábas alját és oldalát jól meghintjük a cukorral. Az almák közepéből karalábévájóval kiszedjük a magházat. Ezeket az üregeket megtöltjük a töltelékkel.
Töltelékhez a babapiskótát apróra morzsoljuk, a többi hozzávalóval összekeverjük.
A megtöltött almákat szépen belehelyezzük egymás mellé a lábosba. A lábost az almákkal föltesszük a tűzre, és kis lángon addig melegítjük, amíg látjuk, hogy a cukor kezd elolvadni. Ekkor félrevesszük.
Elkészítjük a piskótatésztát, ezt ráöntjük az almákra, és lassű tüzön kb. 30-40 perc alatt megsütjük. Úgy forrón, ahogy kivesszük a sütőből, azonnal kiborítjuk egy kerek tortás tálra, mert ha nem, a cukor megszilárdul, és az almák beleragadnak a lábosba. Miután meghűlt, szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.