Elkészítés: Kenyérsütőben készítem, mert így a
legegyszerűbb. Minden hozzávalót belerakok, és
1,5 órás keverő, kelesztő programra állítom. A
kapott tészta lágy és rugalmas.
Amikor lejár a program, a sütőt 220 fokra
előmelegítem.
A fánksütő lap formáit beolajozom, mindegyik
mélyedésbe teszek a tésztából úgy, hogy kanállal
vagy késsel vágom le a darabokat, és lehetőleg
nem teszem teljesen tele a formát, majd betolom a
sütőbe, és 12 perc alatt készre sütöm.
Kiborítom a megsült fánkokat egy tálcára, a tészta
maradékát elosztom újra a kiolajozott formákba, és
újra megsütöm.
A csokikat egy-egy pohárba tördelem, kevés olajat
öntök hozzá, majd a kikapcsolt, de még meleg
sütőbe visszateszem pár percre, majd kiveszem,
simára keverem, és a bekenem a fánkok tetejét,
végül díszcukorral meghintem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.