Előkészítés: A burgonyát megmossuk, és héjában megfőzzük. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. Az uborkát megmossuk, hosszában félbe vágjuk, vékonyan felkarikázzuk. A kaprot leöblítjük, felaprítjuk. A zellerszárat megtisztítjuk, megmossuk, és vékony szeletekre vágjuk.
Elkészítés: A burgonyát leszűrjük, kissé hűlni hagyjuk, meghámozzuk, és szeletekre vágjuk. Nagy salátás tálban összekeverjük a hagymával. Felforralunk 2 dl vizet, és feloldjuk benn a húsleveskockát. Beleszórjuk a zellert, kb. 2 percig főzzük benne, hozzáadjuk a vajat, és a burgonyára öntjük. Hagyjuk 10 percig állni. A majonézt elkeverjük a mustárral, a kaporral, a citromlével, sóval és borssal (esetleg kevés cukorral) ízesítjük. Az uborkaszeletekkel együtt a burgonyához keverjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.