Előkészítés: A burgonyát megmossuk, és héjában megfőzzük. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. Az uborkát megmossuk, hosszában félbe vágjuk, vékonyan felkarikázzuk. A kaprot leöblítjük, felaprítjuk. A zellerszárat megtisztítjuk, megmossuk, és vékony szeletekre vágjuk.
Elkészítés: A burgonyát leszűrjük, kissé hűlni hagyjuk, meghámozzuk, és szeletekre vágjuk. Nagy salátás tálban összekeverjük a hagymával. Felforralunk 2 dl vizet, és feloldjuk benn a húsleveskockát. Beleszórjuk a zellert, kb. 2 percig főzzük benne, hozzáadjuk a vajat, és a burgonyára öntjük. Hagyjuk 10 percig állni. A majonézt elkeverjük a mustárral, a kaporral, a citromlével, sóval és borssal (esetleg kevés cukorral) ízesítjük. Az uborkaszeletekkel együtt a burgonyához keverjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.