Elkészítés: A sütőt 175 fokra előmelegítjük. A sütőlemezt kibéleljük sütőpapírral. A csokoládét darabokra törjük, és forró vízfürdőben megolvaszjuk. A vajat jól elkeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, a tojással és az olvasztott csokoládéval. A lisztet elvegyítjük a sütőporral, majd hozzáadjuk. A csokoládécseppeket a tésztába dolgozzuk. 2 teáskanállal kis halmokat teszünk a sütőlemezre, és a sütőben (középen, légkeverésesnél 160 fok) 15-20 percig sütjük. Kivesszük, a papírral együtt lehúzzuk a sütőlemezről, és hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.