Elkészítés: A sütőt 175 fokra előmelegítjük. A sütőlemezt kibéleljük sütőpapírral. A csokoládét darabokra törjük, és forró vízfürdőben megolvaszjuk. A vajat jól elkeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, a tojással és az olvasztott csokoládéval. A lisztet elvegyítjük a sütőporral, majd hozzáadjuk. A csokoládécseppeket a tésztába dolgozzuk. 2 teáskanállal kis halmokat teszünk a sütőlemezre, és a sütőben (középen, légkeverésesnél 160 fok) 15-20 percig sütjük. Kivesszük, a papírral együtt lehúzzuk a sütőlemezről, és hagyjuk kihűlni.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.