Előkészítés: Az üvegeket kimossuk, és hagyjuk lecsepegni. Az ananászt kettévágjuk, meghámozzuk, torzsáját kivájjuk, húsát apró kockákra vagdaljuk. A barackot megmossuk, félbevágjuk kimagozzuk, húsát apróra vágjuk.
Elkészítés: A gyümölcsöket lemérjük, és annyi fehérbort öntünk hozzájuk, hogy 1 kg legyen a súlyuk. Belekeverjük a zselírozó cukrot, felforraljuk, és 1 percig rotyogtatjuk. Közben állandóan kevergetjük. A masszát az előkészített üvegekbe peremig töltjük, lezárjuk, fejre állítjuk, és 5 percig így hagyjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.