Elkészítés: A tejfölt összekeverjük 3 evőkanál cukorral, a vaníliás cukorral, az ananászlével, az apróra vágott ananásszal, majd félretesszük.
A tejszínt 2 evőkanál cukorral habbá verjük, és összekeverjük a tejfölös krémmel.
Ezután egy tálba rétegezzük úgy, hogy egy sor babapiskóta-tallér, egy sor krém, addig, míg el nem fogy a krémünk. A krémet elsimítjuk a tetején,
és étcsokoládét reszelünk rá.
Hűtőbe tesszük, és 1 nap múlva fogyaszthatjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.