Elkészítés: A tojások sárgáját 4 evőkanál vízzel, a cukorral, a vaníliás cukorral felhabosítjuk, hogy sűrű krémet kapjunk. A tojásfehérjét a sóval kemény habbá verjük, és a sárga krémhez keverjük. A lisztet összekeverjük a keményítővel, a kakaóporral és a sütőporral, majd a tojásos krémhez adjuk.
A piskótamasszát sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben 200 fokon 12 percig sütjük.
Sütés után porcukorral megszórt konyharuhára tesszük, majd feltekerjük.
Közben elkészítjük a krémet. Az ananászból 2 körszeletet félreteszünk, a többiből pürét készítünk (összeturmixoljuk), lecsöpögtetjük, hogy a leve kifolyjon. Az ananászmasszát a porcukorral és a mascarpone sajttal összekeverjük, és ezzel a krémmel töltjük meg a piskótát.
Ezután felolvasztjuk a tortabevonót, ráöntjük a tekercs tetejére, és a félretett, apró szeletekre vágott ananászdarabokkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.