Elkészítés: A cukkinit megmossuk, 1 cm darabokra vágjuk. Az ananászt vékonyan felcsíkozzuk (ha konzerv, előbb jól lecsepegtetjük). A csirkehúst megmossuk, a cukkinivel kb. azonos nagyságúra vágjuk, megsózzuk.
Az olajat nagyobb serpenyőben felforrósítjuk, a húsdarabokat körben megpirítjuk benne, kivesszük.
A visszamaradt zsiradékban a borsót és az ananász megfuttatjuk, majd a cukkinit is hozzáadjuk, 3 perc alatt megpirítjuk. A zöldségeket felöntjük a húslevessel, 1 evőkanál ketchuppal, chilivel és sóval fűszerezzük, a húst visszatesszük, a mandulát is hozzáadjuk, az egészet óvatosan összekeverjük, és még 2 percig forraljuk.
Párolt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.