Elkészítés: A lisztet a sütőporral egy tálba szitáljuk, és hozzáadjuk a kókuszreszeléket. Az ananászt jól lecsöpögtetjük, és kis darabokra vágjuk (természetesen friss ananász is jó).
Egy másik tálban a tojást, a cukrot, az olajat, a natúr joghurtot és a rumot (vagy rumaromát) jól összekeverjük. Hozzáadjuk az ananászkockákat, és jól beleforgatjuk. Majd a lisztes keveréket is hozzátesszük, és jól eldolgozzuk.
A tésztát eloszlatjuk a papírral kibélelt muffinformában. Előmelegített sütőben 170 fokon (hőlégkeverés esetén) kb. 30-35 perc alatt aranybarnára sütjük. Tűpróba! A kész muffinokat 5 percig a tepsiben hagyjuk pihenni.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.