Elkészítés: A lisztet a sütőporral egy tálba szitáljuk, és hozzáadjuk a kókuszreszeléket. Az ananászt jól lecsöpögtetjük, és kis darabokra vágjuk (természetesen friss ananász is jó).
Egy másik tálban a tojást, a cukrot, az olajat, a natúr joghurtot és a rumot (vagy rumaromát) jól összekeverjük. Hozzáadjuk az ananászkockákat, és jól beleforgatjuk. Majd a lisztes keveréket is hozzátesszük, és jól eldolgozzuk.
A tésztát eloszlatjuk a papírral kibélelt muffinformában. Előmelegített sütőben 170 fokon (hőlégkeverés esetén) kb. 30-35 perc alatt aranybarnára sütjük. Tűpróba! A kész muffinokat 5 percig a tepsiben hagyjuk pihenni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.