Elkészítés: A tojásfehérjét kissé felverem (nem kell kemény hab), majd belekeverem a cukrot, a rizslisztet, a bort és a fűszereket. A combokat megmártom a sűrű tésztában, és 1 órát állni hagyom.
Közben az ananász levét leszűröm, félreteszem.
Bő olajat forrósítok. A tésztás csirkedarabokat megsütöm benne, majd papírtörülközővel leitatom róla az olajat.
Tűzálló tálba rakom, meghintem mandulával, és ráteszem az ananászdarabokat, ráöntöm az ananászlevet, és fedetlenül tolom be a forró sütőbe.
15 percig pirítom, közben egyszer-egyszer saját levével meglocsolom.
Rizzsel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.